Hoe vind je het perfecte iPhone hoesje?

Online zijn er duizenden iPhone hoesjes te vinden, maar grofweg kunnen we al die hoesjes opdelen in een paar categorieën:

  • Hardcase iPhone hoesjes: dit zijn de harde hoesjes die je iPhone vooral een slanke uitstraling laten houden. Deze hoesjes bieden goede bescherming tegen krassen, maar bij een val help zo’n hoesje niet veel. Als je je telefoon niet zomaar laat vallen zijn er genoeg leuke hoesje te vinden met een mooie opdruk.
  • Silicone iPhone hoesjes: dit zijn de hoesjes die lekker zacht in de hand liggen. Het silicone materiaal vangt een klap bij een eventuele val goed. Het voordeel van silicone is dat er leuke vormen te maken zijn met de vrolijkste kleuren. Panda hoesjes of Pinguïn hoesjes zijn voorbeeld van silicone.
  • TPU iPhone hoesjes: het beste van beide werelden. Steviger dan silicone, maar nog steeds elastisch waardoor een TPU hoesje zorgt voor fijne grip en goede bescherming bij stoten. Het voordeel van TPU hoesjes is dat er allerlei mogelijkheden zijn om delen van het hoesje te bedrukken en een deel doorzichtig te laten.
  • Lederen iPhone hoesjes: dit zijn meestal wallethoesjes of klaphoesjes. Meestal worden de hoesjes gemaakt van kunstleer, maar er zijn ook hoesjes van echt dieetleer verkrijgbaar. Maar onthoud: hoe duurder je hoesje, hoe minder geld er overblijft om in je nieuwe wallet case te doen!
  • Speciale iPhone hoesjes: denk bijvoorbeeld aan waterdichte iPhone hoesjes of bijvoorbeeld iPhone hoesjes van hout of met een ingebouwde bieropener!

Een waterdicht iPhone hoesje, is dat leuk?

Als je tijdens je vakantie er zeker van wilt zijn dat er geen water, sneeuw, zand of stof in je iPhone komt, dan is een waterdicht iPhone hoesje de oplossing. Het hoesje beschermt je iPhone 360 graden, en is volledig waterdicht tot wel 2 meter diep. Zo fleur je je Instagram wel heel gemakkelijk op met unieke en spectaculaire onderwaterfoto!