http://www.netnietnieuw.eu/refurbished-iphones/refurbished-iphone-4s/

De iPhone 5, het pareltje van Apple

Apple, wie kent het merk en haar producten nou niet. Binnen de mobiele telefonie branche zijn er tegenwoordig twee grote spelers, Apple en Samsung. Zelf ben ik een groot liefhebber van de Apple producten. Vandaar ook deze blog. Indien er nieuws is over Apple en/of één van haar producten zal ik er ongetwijfeld over gaan schrijven. Verbeteringen ten opzichte van oudere versies, maar ook nieuwtjes waarover ik mijn twijfels heb zullen uitgebreid aan de orde komen.

Waarom een iPhone 5?

De iPhone 5 is mijn persoonlijke favoriet. De telefoon heeft die ideale grootte waardoor hij gemakkelijk in de hand ligt. Veel klachten waren er na de release van de iPhone 6 over de grote ervan. De iPhone 5 heeft het ideale formaat naar mijn mening en ligt makkelijker in de hand dan de iPhone 6.

De telefoon is gemaakt van aluminium en glas. Je kunt de iPhone 5 kopen in de kleuren zwart en wit. De mobiel is +/- 18procent dunner dan iPhone 4S en is onder andere hierdoor ruim 20 procent minder zwaar. Verder is de iPhone 5 iets langer geworden. Dit komt doordat het scherm van de telefoon een 4 inch Retina Display is. Mede hierdoor is er een extra rij met apps beschikbaar. Inmiddels wordt de iPhone 5 niet meer verkocht in Nederland, het beste alternatief is daarom de iPhone 5S.

iPhone 5 aanbieders 

Waar kun je nu het beste je iPhone 5S kopen? Hieronder staan enkele goedkope telefoonaanbieders:

1. Ritel
ritel telefoonabonnementen
2. Typhone
Typhone telefoonabonnementen

3. Castle Telecom
Castle Telecom
4. Algebeld
algebeld telefoonaanbieder

5.Phone House
phonehouse telefoonaanbieder
6. Belsimpel
belsimpel abonnementen

7. GSM Easy
gsmeasy
8.2Call
2call

 

Reacties uitgeschakeld voor 5iPhone.nl