Cadeautje bij een smartphone abonnement

Het abonnement loopt alweer bijna tegen het einde van het contract aan, en dat betekent dat je een nieuwe smartphone mag uitzoeken. Altijd een mooi moment natuurlijk: want wie wilt er nu geen nieuwe smartphone uitzoeken? In dit artikel geven we advies voor het uitzoeken van een nieuw abonnement en vertellen we waar je een cadeau bij je smartphone abonnement kunt krijgen.

Waar op letten bij het aanschaffen van een nieuwe telefoon?

De meeste mensen zijn altijd op zoek naar een voordelig abonnement, zodat ze elke maand niet al te veel geld hoeven neer te leggen. Maar hier zal je voorzichtig moeten zijn. Er zijn namelijk nog steeds veel mensen die een mobiel abonnement afsluiten met te weinig belminuten, data of sms’jes. Aan het einde van de maand moeten ze dan extra bij betalen, omdat ze over hun abonnement zijn heen gegaan. Dan denk je uiteindelijk goedkoper uit te zijn, maar dan is dat uiteindelijk dus niet het geval. Daarom willen we jou adviseren dat het altijd beter is om een abonnement met teveel belminuten, sms’jes en data aan te schaffen dan te weinig belminuten, sms’jes en data.

Telefoon abonnement met cadeau

Zonder dat veel mensen het weten is het mogelijk om een mobiel abonnement met een cadeau te scoren. Je zal maandelijks iets extra betalen, maar in ruil hiervoor ontvang je een televisie, laptop of tablet. Als je naar één van deze producten op zoek bent, kan het slim zijn om een telefoon abonnement met cadeau af te sluiten. In de meeste gevallen ben je dan een stuk goedkoper uit dan wanneer je de apparaten los van elkaar zal kopen. Hier vind je een voorbeeld van een cadeau met abonnement, namelijk Gratis TV met abonnement.