Bescherm je telefoon met een Iphone beschermhoes

De meeste telefoonbezitters herkennen het wel; in de haast om weg te gaan snel je portemonnee, sleutels en je mobiel in je broekzak proppen. En als je je mobiel pakt erachter komen dat je sleutels over je scherm hebben gekrast. Of je Iphone glipt plotseling uit je handen en als je hem opraapt zie je een deuk in je Iphone. Zonde… Gelukkig zijn er tegenwoordig hoesjes om je telefoon te beschermen.

Bescherming

Zonder beschermhoesje voor je Iphone is er geen bescherming voor allerlei soorten schade die je kan krijgen. De meeste voorkomende schades zijn natuurlijk val/stoot en krasschade. Wat veel mensen niet weten is dat een goede beschermhoes ook beschermt tegen stof en vuil. Vuil gaat al snel tussen de randjes van je telefoon zitten. Ook kan er stof in de camera komen. Dit zorgt voor onscherpe foto’s, jammer natuurlijk.

Verschillende soorten beschermhoesjes

Er zijn veel soorten beschermhoesjes. Hieronder een korte beschrijving van de voordelen van verschillende telefoonhoesjes die er zijn.

De booktype is een beschermhoesje wat je opent als een boek (vandaar de naam). Als je de hoes dicht slaat is je Iphone rondom helemaal beschermt. Dit terwijl je nog wel alle knoppen kan gebruiken die aan de zijkanten van je Iphone zitten. De booktype heeft een magneetsluiting, hierdoor heb je de zekerheid dat je Iphone echt goed dichtzit. Je kan door de slimme vorm van de hoes, de hoes zo vouwen dat je je Iphone schuin kan neerzetten. Ideaal voor het kijken van filmpjes of voor de navigatie.

De hardcase is een case die de achterkant en zijkanten van je Iphone uitstekend beschermen. De case is erg licht. Je merkt amper dat de hoes erom zit. Deze hoesjes zijn gemakkelijk te monteren en net zo gemakkelijk er weer van af te halen. Hierdoor is het leuk om verschillende hoesjes te hebben die je af en toe kan wisselen.

Een insteekhoes is gemakkelijk om je Iphone snel en gemakkelijk in en uit te halen. Hierdoor is hij goed beschermt als je met je Iphone onderweg bent. Door een handige magneetsluiting is dicht ook echt dicht. De insteekhoes heeft ook een trekkoord waardoor je heel gemakkelijk je Iphone uit de hoes kan halen. Je kan de insteekhoes aan een riem of ketting monteren.

De walletcase is ideaal voor als je weinig opbergruimte hebt. De walletcase is een portemonnee met verschillende vakken. Zo is er een vak speciaal voor je Iphone en zijn er vakjes voor je pasjes. Hier kun je gemakkelijk je pinpas, creditcard, ov-chipkaart en dergelijke in opbergen.

Aanbieder van beschermhoesjes
Op http://www.hoesjescases.nl/ vind je veel hoesjes voor verschillende merken en type smartphones.Zij hebben een groot assortiment met veel topmerken. Bestel je voor 17.00 uur dan heb je je hoesje morgen al in huis.