iPhone aanschaffen: waar op letten?

De eerste iPhone werd door Apple in juni 2007 op de markt gebracht. Het was meteen een succes. Al binnen 30 uur waren er meer dan 270.000 stuks verkocht. Het werd in 2007 als innovatie van het jaar bekroond door Time Magazine. Het enige nadeel van de iPhone was dat het geen gebruik kon maken van de 3G technologie.  Vandaag de dag is de iPhone de best verkochte smartphone ter wereld. De afgelopen jaren is de iPhone de meest gewilde smartphone geweest.

iPhone kopen
Een nieuwe iPhone aanschaffen is ingewikkeld. Het assortiment iPhone is niet zo groot maar toch is het niet makkelijk om een keuze te maken. Verschillende providers bieden daarnaast verschillende telefoonabonnementen aan zoals op deze website te bekijken valt. Er zijn diverse keuzes een mogelijkheid zoals te lezen is. Dit alles maakt het ingewikkeld voor personen om een iPhone aan te schaffen. Maar je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de iPhone 4S

 

Gratis iPhone?

Een gratis iPhone bestaat niet. Door middel van het telefoonabonnement betaal je de iPhone over de gehele looptijd af. Elke maand betaal je een gedeelte  voor de iPhone zodat de provider de telefoon terug kan verdienen. De prijs van het toestel is dan vaak niet weergegeven maar alleen wat je per maand betaalt voor het iPhone abonnement. Elke maand betaal je een deel terug voor de iPhone.

 

iPhone als los toestel kopen

Het prijzen vergelijken is simpel als je een losse iPhone koopt. Je betaalt van tevoren een vast bedrag voor de mobiel. Een los toestel is voor verschillende bedragen te koop bij de aanbieders. Bij het losse toestel kun je een telefoonabonnement nemen of een prepaid deal. Een sim only abonnement wordt in veel gevallen genomen met een los toestel.

 

Tweedehands iPhone aanschaffen

De prijs van een tweedehandse iPhone is lager. De prijzen van mobiele telefoons dalen snel. Dat is voor een iPhone niet anders. De prijs gaat ook omlaag als de iPhone gebruikt is. De prijs van de iPhone wordt elke maand minder. Een tweedehands iPhone is een goede keuze voor elke persoon die minder kwijt wil zijn. Geld besparen kun je altijd als je kiest voor een tweedehandse iPhone. Je kunt een tweedehandse iPhone aanschaffen via familie/vrienden of een tweedehands website. Vraag rond in je vriendengroep en onder familieleden of iemand nog een iPhone te koop heeft.