De nieuwste en laatste Nokia Lumia 830 nu te koop!

Nokia is overgenomen door Microsoft en wilde daarom nog één keer een knallende telefoon leveren, dat is zeker gelukt. Zelf de critici zijn enthousiast over deze mid-range telefoon. De Nokia Lumia 830 is het kleine broertje van de Lumia 930, niet alleen in grootte maar ook qua prestaties, dat is terug te zien in de prijs. Je kunt de Nokia Lumia 830 al kopen voor 266 euro, een hele goede prijs als we kijken naar de specificaties. Nokia noemt deze telefoon niet voor niets het ‘vlaggenschip voor de mid-range markt’.

De specificaties van de Nokia Lumia 830.

Ten eerste draait de telefoon op het Windows besturingssysteem, een systeem dat niet alleen gemakkelijk te besturen is maar ook nog eens overzichtelijk. Het enige nadeel van Windows is het beperkte aanbod aan apps, vergeleken met Samsung en Apple. Toch is de Nokia Lumia 830 een telefoon die in de prijsklasse tot 300 euro een hele goede telefoon is, dankzij de Quad Core 400 processor van Qualcomm en een 5 inch beeldscherm met een resolutie van 1280×720. Met de 10 MP camera en optische beeldstabilisatie kun je prachtige foto’s nemen van zowel stilstaande als bewegende objecten, op elk moment van de dag.

Wat is er verder zo bijzonder aan de Nokia Lumia 830?

De Nokia Lumia 830 werkt gewoon goed, daarnaast mag je van Nokia verwachten dat het gaat om een sterke telefoon en dat is in dit geval ook zo. Met de Corning Gorilla Glass moet je echt je best doen om het beeldscherm stuk te krijgen. Wat de telefoon verder zo bijzonder maakt is dat de specificaties voor een telefoon in deze prijsklasse goed zijn. Je kunt vrijwel geen telefoon kopen, voor deze prijs, die zo goed is als de Lumia 830. Koop vandaag nog dit mid-range vlaggenschip van Nokia!

Check alle Microsoft Lumia’s op De Lumia Club!